Transvaalwijk – Toen en Nu

Een wandeling in de oude wijk

Transvaal ‘Transvuil’ juli 22, 2014

‘Transvuil’.

Bewoners van de wijk Transvaal plaatsen sinds kort regelmatig foto’s van verkeerd aangeboden afval op de website www.transvaalwijkdenhaag.nl. Daarbij moet de gemeente het vaak ontgelden. “Schoonhouden kunnen ze onze straten niet. In een straal van honderd meter vier keer vuilstort. Hang camera’s op, controleer op de meest logische dumptijden, geef bekeuringen.”

Groep de Mos noemt Transvaal ‘Transvuil’

Den HaagFM 21.07.2014 Groep de Mos in de Haagse gemeenteraad wil dat er meer wordt gedaan om de wijk Transvaal schoon te houden.

In vragen hierover aan het stadsbestuur noemt fractievoorzitter Richard de Mos de wijk al ‘Transvuil’. “Al geruime tijd ontvangen wij klachten van bewoners die het zat zijn dat hun Transvaal verpaupert door het voortdurend fout aanbieden van vuilnis en dumpen van afval bij de ondergrondse afvalcontainers. Het ergste is dat de gemeente niet komt met een daadkrachtige aanpak om het afvalprobleem te lossen, waardoor bewoners elke dag weer in de pestzooi zitten. Ik eis dat het stadsbestuur als wiedeweerga gaat zorgen voor een oplossing en viespeuken trakteert op hoge bestuurlijke boetes.” …lees meer

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s