Transvaalwijk – Toen en Nu

Een wandeling in de oude wijk

Botsing scooter Paul Krugerlaan juli 25, 2014

Filed under: Uncategorized — jandewandelaar @ 8:47 pm
Tags: , , , , , ,

Voetganger aangereden op de Paul Krugerlaan

Regio15 25.07.2014  – Bij een aanrijding op de Paul Krugerlaan is vanavond een voetganger zwaar gewond geraakt. De voetganger werd rond zeven uur op een voetgangersoversteekplaats aangereden door de bestuurder van een motorscooter en raakte hierbij ernstig gewond.

Op grond van de meldingen werden twee ambulances en de traumahelikopter uit Rotterdam gealarmeerd. De komst van de traumahelikopter werd later gecanceld.

Het slachtoffer is door ambulancepersoneel gestabiliseerd en op een wervelplank gefixeerd. Hierna is het slachtoffer met spoed naar een ziekenhuis vervoerd.

De VOA heeft onderzoek gedaan naar het ongeval. De Paul Krugerlaan was enige tijd in beide richtingen afgesloten. LEES MEER…

Video en foto’s: Ivar Gieles

VoetgangergewondnabotsingmetscooterPaulKrugerlaan

Den HaagFM 25.07.2014 Een voetganger is vrijdagavond gewond geraakt nadat die in botsing kwam met een scooter op het zebrapad op de Paul Krugerlaan.

De voetganger is afgevoerd naar het ziekenhuis. Hoe de voetganger er aan toe is en wat de precieze oorzaak van de botsing is is nog niet duidelijk. …lees meer

Voetganger gewond na botsing met scooter Paul Krugerlaan Den Haag

RTVWEST 25.07.2014 Een voetganger is vrijdagavond gewond geraakt nadat die in botsing kwam met een scooter op het zebrapad op de Paul Krugerlaan in Den Haag.

De voetganger is afgevoerd naar het ziekenhuis. Hoe de voetganger er aan toe is en wat de precieze oorzaak van de botsing is is nog niet duidelijk. Lees verder

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s