Transvaalwijk – Toen en Nu

Een wandeling in de oude wijk

Jongen valt van trap in de Spionkopstraat september 7, 2014

Filed under: Uncategorized — jandewandelaar @ 12:20 pm
Tags: , , , , , , ,

Traumaheli ingezet bij gewonde jongenVideo – foto’s

Regio15 05.09.2014 Transvaal – Een jongen is vrijdagmiddag gewond geraakt nadat hij vermoedelijk van de trap is gevallen in een portiek aan de Spionkopstraat. Door de verpleegkundige centralist op de meldkamer is behalve twee ambulances ook het Mobiel Medisch Team vanuit Rotterdam gealarmeerd. Ondersteund door toegesnelde politieagenten hebben ambulanceverpleegkundigen het slachtoffer gestabiliseerd en op de wervelplank gefixeerd.

De traumahelikopter met het MMT is in het Zuiderpark geland en met spoed naar de Spionkopstraat gebracht. Aldaar heeft de MMT-arts het ambulancepersoneel geholpen bij de behandeling van het slachtoffer, waarna hij op de brancard in de ambulance is gelegd.

Motoragenten van de Verkeerspolitie zijn ter plaatse gekomen om eventueel op verzoek van de ambulancebemanning een spoedtransport te kunnen verzorgen, maar dit bleek niet nodig. Kort hierna is de ambulance met zwaailicht en sirene naar het MCH/Westeinde gegaan. De arts van het MMT is meegegaan in de ambulance, de MMT-verpleegkundige is teruggebracht naar de helikopter. Nadat de helikopterbemanning de arts had opgehaald vanaf het ziekenhuis is het MMT retour Rotterdam gevlogen. LEES MEER…

Video: Marco Mattheijer

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s