Transvaalwijk – Toen en Nu

Een wandeling in de oude wijk

Omgekochte agenten in Turks koffiehuis september 19, 2014

Filed under: Uncategorized — jandewandelaar @ 5:29 pm
Tags: , , , , ,

Gokkasten

Volgens de krant kunnen de meeste Turkse koffiehuizen in de Schilderswijk en Transvaal niet overleven zonder de opbrengsten van gokkasten, pokerspelen en het gokken op de uitslag van voetbalwedstrijden. Na sluitingstijd gaan de deuren op slot, de gordijnen dicht en blijven mensen de hele nacht gokken. De politie zegt op de hoogte te zijn van het probleem. “Zodra er signalen zijn dat er bij koffiehuizen, cafés of andere gelegenheden wordt gegokt, start de politie een onderzoek in samenwerking met de Belastingdienst en de Nederlandse Kansspelautoriteiten.”

“Gokkende en omgekochte agenten in Turks koffiehuis”

Den HaagFM 15.09.2014 De Volkskrant meldt maandag in een artikel dat in een Turks koffiehuis in de wijk Transvaal regelmatig agenten aanschuiven bij een illegale pokertafel. “Of we geven ze geld en dan gaan ze weer weg”, zegt een van de pokeraars tegen de journalist.

De politie ontkent in een verklaring de aantijgingen ten stelligste. “De politie heeft integriteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel. Dat maakt deelnemen aan illegaal gokken – ook in vrije tijd – onwenselijk en daarmee ondenkbaar.” …lees meer

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s