Transvaalwijk – Toen en Nu

Een wandeling in de oude wijk

Aanhouding na geluidsoverlast De la Reyweg februari 15, 2015

Vechtpartij.

De doorgedraaide mannen en vrouw konden zelfs niet in bedwang gehouden worden door extra opgeroepen agenten die gebruik maakte van pepperspray. Nadat de agenten het sein ‘assistentie collega’ hadden gegeven, kwamen er meerdere agenten naar de De La Reyweg.

Aangifte van mishandeling en bedreiging

Uiteindelijk konden ze de 3 onder controle houden en afvoeren naar het politiebureau. De agenten hebben aangifte gedaan van mishandeling en bedreiging.

Bewoners in gevecht met politie na melding over geluidsoverlast aan De La Reyweg in Den Haag

RTVWEST 15.02.2015 Op De La Reyweg in Den Haag is zaterdagmiddag minutenlang gevochten tussen agenten en 2 mannen en een vrouw in een woning. Agenten waren bij het huis omdat er geklaagd werd door omwonenden over geluidsoverlast.

2 Poolse mannen en vrouw in het huis waren niet voor rede vatbaar en wilden de harde muziek niet zachter zetten. 1 van de mannen bedreigde een agent met de dood. Toen de agent hem daarvoor wilde aanhouden keerden de 3 zich tegen de politie en brak de vechtpartij uit. Lees verder

gerelateerde artikelen;

Aanhoudingen na geluidsoverlast De laReyweg

Den HaagFM 14.02.2015 De politie heeft zaterdagmiddag drie personen aangehouden na een melding over geluidsoverlast op de De La Reyweg.

Toen de agenten aankwamen bij de woning keerden de twee Poolse mannen en een vrouw uit Beverwijk zich tegen de politie. Ze waren er heilig van overtuigd dat het toegestaan was om overdag harde muziek te draaien en weigerden elke constructieve medewerking aan een normaal gesprek met de agenten.

Op het moment dat een van de mannen de agenten met de dood bedreigde en hij te horen kreeg dat hij was aangehouden voor bedreiging, sloeg de spreekwoordelijke vlam in de pan. Daarop werd assistentie ingeroepen van andere politieagenten. Uiteindelijk werden met behulp van pepperspray de drie mensen meegenomen naar het bureau. De agenten deden aangifte van mishandeling en bedreiging. …lees meer

Aanhoudingen na geluidsoverlast Haagse De la Reyweg

RTVWEST 14.02.2015 De politie heeft zaterdagmiddag 3 mensen aangehouden na een melding over geluidsoverlast op de Haagse De La Reyweg.

Agenten waren naar de woning gegaan na een melding over geluidsoverlast. Toen ze aankwamen keerden de aanwezigen zich tegen de politie. Daarop werd assistentie ingeroepen van andere politieagenten. Uiteindelijk zijn 3 mensen gepepperd en meegenomen naar het bureau. Lees verder

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s