Transvaalwijk – Toen en Nu

Een wandeling in de oude wijk

Aanrijding Kaapseplein november 17, 2015

Filed under: Uncategorized — jandewandelaar @ 10:37 am
Tags: , , , ,

Persoon aangereden door auto bij Kaapseplein in Den Haag

RTVWEST 16.11.2015  Bij het Kaapseplein in Den Haag is maandagochtend rond 9.00 uur een persoon aangereden door een auto. Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog niet duidelijk.

Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen, maar die werd later ook weer geannuleerd. De aangereden persoon is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Volgens nieuwssite Regio15 had het slachtoffer mogelijk oordopjes in en heeft de auto daardoor niet gehoord.

LEES OOK: Fietser gewond na aanrijding met RandstadRail

Zondagavond was er ook al een aanrijding met een voertuig van RandstadRail en een fietser ter hoogte van de Soestdijksekade in Den Haag. Volgens getuigen zou de fietser de waarschuwingssignalen van de trambestuurder niet hebben gehoord omdat hij oordopjes in had. De fietser is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

Meer over dit onderwerp: Aanrijding Kaapseplein Den Haag

Video en foto’s: Ivar Gieles

Voetganger zwaargewond bij aanrijding Hoefkade

 Regio15 16.11.2015 Bij een ongeval op de Hoefkade, ter hoogte van het Kaapseplein is vanmorgen een voetganger zwaargewond geraakt.

Kort na negen uur vanmorgen werd de overstekende voetganger aangereden door een automobilist. Gezien de informatie die de meldkamer ontving bij de melding, werd er behalve ambulance en politie ook een traumahelikopter gealarmeerd en derwaarts gestuurd.

Na behandeling van het slachtoffer in de ambulance is hij naar het ziekenhuis vervoerd. De inzet van het MMT is op het laatste moment gecanceld.

De Verkeerspolitie is ter plaatse gekomen om onderzoek te verrichten naar de aanrijding.

In verband met het ongeval is de Hoefkade deels afgesloten geweest ter hoogte van het tankstation. Lees meer…

Persoon gewond na aanrijding Kaapseplein

Den HaagFM 16.11.2015 Bij het Kaapseplein is maandagochtend rond 09.00 uur een persoon aangereden door een auto. Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog niet duidelijk.

Er werd een traumahelikopter opgeroepen, maar die werd later weer geannuleerd. De aangereden persoon is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het slachtoffer had mogelijk oordopjes in en heeft de auto daardoor niet gehoord.

Zondagavond was er ook al een aanrijding met een voertuig van RandstadRail en een fietser ter hoogte van de Soestdijksekade. Volgens getuigen zou de fietser de waarschuwingssignalen van de trambestuurder niet hebben gehoord omdat ook hij oordopjes in had. De fietser is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. …lees meer

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s