Transvaalwijk – Toen en Nu

Een wandeling in de oude wijk

Dodelijke valpartij Paul Krugerlaan december 15, 2015

Filed under: Uncategorized — jandewandelaar @ 10:22 am
Tags: , , , , ,

Politie vindt 40-jarige Hagenaar vlak voor overlijden onderaan een trap op de Paul Krugerlaan

RTVWEST 14.12.2015 Een 40-jarige man uit Den Haag is zondagochtend door agenten gevonden onderaan een trap aan de Paul Krugerlaan. De man was buiten bewustzijn en overleed korte tijd later in het ziekenhuis.

Zondagochtend vroeg kreeg de politie een tip dat een man bewusteloos onderaan de trap lag. Hoewel hij meteen naar het ziekenhuis werd gebracht, overleed hij niet lang daarna.
Het is niet duidelijk wat er precies gebeurd is. De politie onderzoekt de zaak en hoopt dat getuigen meer kunnen vertellen over de dood van de man.

LEES OOK: Kans op reanimatie na hartstilstand het kleinst in Zuid-Holland; Den Haag scoort wel hoog 

Meer over dit onderwerp: Den Haag Trap Bewustzijn Paul Krugerlaan

Politie vindt Hagenaar vlak voor overlijden onderaan een trap

Den HaagFM 14.12.2015 Een veertigjarige Hagenaar man uit is zondagochtend door agenten gevonden onderaan een trap aan de Paul Krugerlaan. De man was buiten bewustzijn en overleed korte tijd later in het ziekenhuis.

Zondagochtend vroeg kreeg de politie een tip dat een man bewusteloos onderaan de trap lag. Hoewel hij meteen naar het ziekenhuis werd gebracht, overleed hij niet lang daarna.

Het is niet duidelijk wat er precies gebeurd is. De politie onderzoekt de zaak en hoopt dat getuigen meer kunnen vertellen over de dood van de man. …lees meer

Dode man in Paul Krugerlaan

AD 14.12.2015 De politie in Den Haag heeft zondagochtend 13 december onderaan een trap van een portiekwoning in de Paul Krugerlaan een bewusteloze man aangetroffen. Hij overleed niet veel later in het ziekenhuis. Het gaat om een 40-jarige man uit Den Haag.

De politie doet onderzoek naar de toedracht en komt graag in contact met getuigen. Mensen die meer informatie hebben kunnen bellen met de politie via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan 0800-7000.

De politie vermoedt dat het hier om een ongeluk gaat, maar wil niets uitsluiten vandaar dat ze getuigen oproept zich te melden.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s