Transvaalwijk – Toen en Nu

Een wandeling in de oude wijk

Mishandeling De La Reyweg april 17, 2016

Filed under: Uncategorized — jandewandelaar @ 9:52 am
Tags: , , , ,

Politie op zoek naar redders mishandeling De La Reyweg

AD 15.04.2016 De politieagenten van het bureau Zuiderpark ‘zijn het spoor even bijster’. Op Facebook geven ze aan hard op zoek te zijn naar drie personen die als redders in nood optraden tijdens een mishandeling op dinsdagmiddag op het kruispunt van de Terletstraat en de De La Reyweg.

De agenten staan voor een raadsel. Op 12 april ontstond er rond 15.00 uur ’s middags onenigheid over een verkeerssituatie op de kruising van de Terletstraat en de De La Reyweg. Deze onenigheid zou van een verbale discussie op een fysieke strijd zijn uitgelopen.

De betrokkenen zijn een vrouw en een kind op een scooter, een dame op een fiets en een personenauto. ,,We kunnen niet precies zeggen op welk moment het uit de hand is gelopen en wie nu wie heeft aangevallen,” stelt een woordvoerder.

Redders gezocht
Ook om die reden zijn ze op zoek naar de drie redders in nood die tijdens deze heikele situatie hulp aan de slachtoffers verleenden. Alles wat de politie over deze drie personen weet is dat zij ‘de inzittenden van een geel voertuig met de tekst ‘dienstverlening’ er op’ waren. Ze droegen ‘een blauw uniform met wit-gele blokjes ter hoogte van de schouders’. De hulpverleners hebben ook gegevens genoteerd van de betrokken partijen.

Mocht je informatie hebben, kan je deze op de Facebookpagina van politie Zuiderpark achterlaten of bellen naar 0900-8844.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s