Transvaalwijk – Toen en Nu

Een wandeling in de oude wijk

Aanrijding fietser Veluweplein juli 6, 2016

Fietser zwaargewond door dronken man

Regio15 04.07.2016 Een fietser is vanavond zwaar gewond geraakt bij een aanrijding op het Veluweplein.

De man reed om even voor tien uur op het fietspad op het plein en kwam in botsing met een andere fietser. Het slachtoffer kwam ten val en raakte daardoor zwaargewond.

Er werd een ambulance met spoed gestuurd en ook de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam werd gealarmeerd. De heli is in het Zuiderpark geland.

De man is op een wervelplank gefixeerd en is na de eerste verzorging door ambulance- en MMT-personeel met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden.

De andere fietser heeft van de politie moeten blazen en werd aangehouden voor rijden onder invloed. Hij is overgebracht naar het politiebureau.

Foto’s en video: Donny Kooistra Lees meer…

Oudere man zwaargewond door dronken man op fiets in Den Haag

RTVWEST 05.07.2016 Een fietser is maandagavond zwaargewond geraakt, nadat hij op het Veluweplein in Den Haag werd aangereden door een dronken fietser. Dat meldt nieuwswebsite Regio15. De oudere man zou er slecht aan toe zijn en kreeg onder meer zuurstof toegediend. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.

Er werd onder meer een traumahelikopter opgeroepen, die landde in het Zuiderpark. De man die de oudere man aanreed, heeft moeten blazen en is daarna aangehouden. Het slachtoffer is met spoed afgevoerd naar een ziekenhuis.

Meer over dit onderwerp: VELUWEPLEIN ONGELUK DEN HAAGFIETSERS

Oudere man zwaargewond na aanrijding met dronken fietser

Den HaagFM 05.07.2016 Een fietser is maandagavond zwaargewond geraakt, nadat hij op het Veluweplein in werd aangereden door een dronken fietser.

De oudere man zou er slecht aan toe zijn en kreeg onder meer zuurstof toegediend. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren, is niet bekend.

Er werd onder meer een traumahelikopter opgeroepen, die landde in het Zuiderpark. De man die de oudere man aanreed, heeft moeten blazen en is daarna aangehouden. Het slachtoffer is met spoed afgevoerd naar een ziekenhuis. …lees meer

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s