Transvaalwijk – Toen en Nu

Een wandeling in de oude wijk

Woningbrand Kaapstraat januari 14, 2017

Filed under: Uncategorized — jandewandelaar @ 11:05 am
Tags: , ,

De brand brak even na 6.00 uur uit in de portiekwoning op de eerste verdieping.  Er zijn geen gewonden gevallen bij de brand.

Brand in Kaapstraat Den Haag; oorzaak mogelijk aansteken jointje

RTVWEST 13.01.2017 In de Kaapstraat in Den Haag heeft vrijdagochtend een uitslaande brand gewoed in een woning op de eerste etage. De bewoners van het portiek werden uit hun woningen geëvacueerd en moesten enige tijd buiten in de kou staan. Zij werden later opgevangen in een politieauto.De brand brak even na 6.00 uur uit in de portiekwoning op de eerste verdieping.  Er zijn geen gewonden gevallen bij de brand. Een van de bewoners vertelde aan een verslaggever van Omroep West dat de brand ontstaan was door het aansteken van een jointje waardoor een gordijn in brand vloog. De woning is onbewoonbaar.

Meer over dit onderwerp: KAAPSTRAAT DEN HAAG BRAND

Bewoners geëvacueerd na brand door jointje in portiekwoning Kaapstraat

Den HaagFM 13.01.2017 DDe bewoners van een portiek aan de Kaapstraat zijn vrijdagochtend in alle vroegte geëvacueerd vanwege een uitslaande brand. Het vuur ontstond in een woning op de eerste etage, meldt de brandweer. Niemand raakte gewond. Enkele bewoners werden tijdelijk opgevangen in een politieauto.

Volgens een van de bewoners is de brand ontstaan door het aansteken van een jointje, waardoor een gordijn in brand vloog. De woning is onbewoonbaar verklaard.

  Volgen  >Brandweer Haaglanden @Brandweer_HGL

Den Haag – Brand in portiekwoning Kaapstraat geblust. Omliggende woningen tijdelijk ontruimd. Geen slachtoffers. Salvage handelt verder af.  07:00 – 13 januari 2017  …lees meer

Woning in de as gelegd na felle brand

AD 13.01.2017 In de Kaapstraat in de Haagse wijk Transvaal is vanmorgen een woning volledig in de as gelegd. Het vuur ontstond net na zes uur.

Al snel werden de vlammen zo fel dat de brandweer extra wagens en hulpverleners opriep om mee te helpen de brand te blussen. Bewoners van omliggende woningen moesten het huis uit. Zij stonden in de kou te wachten. Het is nog onduidelijk hoe de brand is ontstaan.

Forse brand in portiekwoning Kaapstraat

Regio15 13.01.2017  Vanmorgen heeft er een forse brand gewoed in een woning aan de Kaapstraat.  De brand brak even na zes uur uit in een portiekwoning op de eerste verdieping. De brand was aan de achterkant van de woning uitslaand.

De bewoners van het portiek werden uit hun woningen geëvacueerd en moesten enige tijd buiten in de kou staan. Zij werden later opgevangen in een politievoertuig. Omdat bij de brandbestrijding beide tankautospuiten zijn ingezet, schaalde de brandweer op naar ‘middelbrand’. Er zijn voor zover bekend geen gewonden gevallen bij de brand.

Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. De woning is door de brand onbewoonbaar geworden; de bewoners ervan zullen dus naar nieuwe huisvesting moeten uitzien.

Video: Daan van den Ende  Lees meer…

Save

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s