Transvaalwijk – Toen en Nu

Een wandeling in de oude wijk

Steekpartij in de Kempstraat april 1, 2017

Steekwond

De 45-jarige man stond eerder op de avond tegen een voordeur in de Haagse Kempstraat te schoppen. Agenten pakten hem op en namen hem mee naar het bureau. Daar bleek hij een steekwond in zijn buik te hebben. Hij is naar het ziekenhuis gebracht en is daar dezelfde nacht nog geopereerd.

Foto: John van der Tol

Raadsels rond neergestoken dronken Bulgaar in Kempstraat

AD 31.03.2017 Een Bulgaar met een steekwond die de politie donderdagavond op de Kempstraat aantrof, stelt de Haagse politie voor een groot raadsel. De man was dronken en weet zich niets te herinneren.

De Bulgaar stond rond kwart voor twaalf dronken tegen een voordeur te schoppen op de Kempstraat. Omdat de man geen Nederlands sprak en de bewoner van het pand waar hij voor de deur stond hem niet kende, hield de politie hem aan wegens openbare dronkenschap. Eenmaal op het politiebureau bleek de man een steekwond in zijn buik te hebben.

Geopereerd
De Bulgaar is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar hij nog diezelfde nacht is geopereerd. Op de Kempstraat deed de politie alsnog een sporenonderzoek.

Met hulp van een tolk heeft de man inmiddels een verklaring afgelegd maar daar werd de politie weinig wijzer van: hij kan zich niets herinneren. De politie zoekt daarom getuigen die mogelijk iets gezien hebben dat met deze zaak te maken kan hebben. De districtsrecherche Den Haag Centrum is te bereiken via nummer 0900-8844 of anoniem, 0800-7000.

Foto: ANP

Politie staat voor raadsel: hoe komt dronken man aan steekwond?

OmroepWest 31.03.2017 Hij kan zich er niets meer van herinneren. Een dronken Bulgaar belandde donderdagavond met een steekwond op het politiebureau in Den Haag. Maar hij heeft, naar eigen zeggen, geen idee hoe hij eraan komt en daarom zoekt de politie getuigen.

De 45-jarige man stond eerder op de avond tegen een voordeur in de Haagse Kempstraat te schoppen. Agenten pakten hem op en namen hem mee naar het bureau. Daar bleek hij een steekwond in zijn buik te hebben. Hij is naar het ziekenhuis gebracht en is daar dezelfde nacht nog geopereerd.

Via een tolk heeft de Bulgaar later een verklaring afgelegd waarin hij zegt dat hij niet weet hoe hij gewond is geraakt. De politie wil graag weten wat er is gebeurd en is daarom op zoek naar mensen die donderdag in de omgeving van de Kempstraat iets gezien hebben.

LEES OOK: Dronken bestuurder rijdt bedrijfsbusje het water in

Meer over dit onderwerp: POLITIE KEMPSTRAAT DEN HAAG ALCOHOL

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s